hreklam

4 Haziran 2015 Perşembe

APPLE İOS 9'UN BOYUTU DAHA KÜCÜK VE DAHA ETKİLİ BEKLENMEKTE,İOS 9 GÜNCELLEME BİNBİRMAKALE


APPLE İOS 9 daha küçük, daha etkili olması beklenmektedir

LOS ANGELES - Her yıl, Apple yeni iPhone, ve iOS mobil işletim sistemi için bir güncelleme sunuyor.

Apple,
Apple Worldwide Geliştirici Konferansı logosu
Onun Worldwide Developers Conference önümüzdeki hafta, Apple iOS, önceki yıllardan farklı sürüm 9. son sürümünü önizleme bekleniyor, özellikle yaşlı telefonlarda, biraz daha düzgün ve daha verimli önceki iOS sürümleri daha çalıştırabilirsiniz.
"Onlar yeni sürümü istikrarlı olacak sanmıyorum çünkü bir sürü insan, yükseltmek istemiyorum," Mark Gurman, bir kıdemli editörü diyor 9to5Mac , bir lider, Apple tutkunu sitede. "Yani, bu sene değişecek."
Geçen sonbaharda piyasaya önceki iOS yükseltme, yeni yazılım ile pil ve Wi-Fi sorunları hakkında şikayet birçok tüketici vardı.
Birçok kişi başlangıçta indir korkuyorlar Yine, sonra sonunda yenik Peter Csathy, Manatt Dijital Medya, Los Angeles merkezli girişim sermayesi şirketi CEO'su diyor. "Günün sonunda, onlar yeni özellikler elde seviyorum."
Göre yeni özellikler Bazı olayları, 9to5 :
- . Daha hızlı işlem, daha küçük bir yükleme ile iOS 8 2 GB bir canavar oldu. Apple bildirildi o kadar çok yer almadan telefonlarında yeni sürümünü almak için bir yol buldu. "Bu eski cihazlar üzerinde büyük bir gelişme olacak" Gurman diyor.
- . Daha iyi bildirimleri iOS bildirildi güne ve çıkarları için iyi bilgilendirilmiş güncelleştirmelerini sağlamak için Takvim, Kişiler ve Hesap Cüzdanı ile birlikte çalışacaktır.
- Yeni bir klavye ve yazı işlerin içinde.
Tim Bajarin, Yaratıcı Stratejiler ile bir analist, yeni işletim sistemi "sıkı güvenlik" özelliklere sahip olacağını söyledi. "Apple'ın hedefi piyasada kendi cihazlarının tüm en güvenli hale getirmek için ise," diyor.
IOS 8 benimsenmesi oranı tüm yükseltmeden sonra daha yavaş ya da çalışan onların telefonları hakkında belki de tüketici korku, önceki iOS yükseltmeleri ile daha yavaş olmuştur.
Apple son işletim sistemi iOS 7 için sadece 3 ay sonra% 78 bir iyileşme kullanarak iOS cihazlar aracılığıyla% 82 kırdı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder