hreklam

4 Haziran 2015 Perşembe

APPLE TV'NİN FİYATI DÜSTÜ VE APPLE TV YENİ GÜNCELLEME

Apple tv nin fiyatı düstü.

Apple tv yeni güncelleme

Robert Hanashiro, USA TODAY
Tim Cook, Apple'ın CEO'su San Francisco 9 Mart 2015 tarihinde 69 $ Apple TV'de fiyat düşüşü, duyurdu.
NEW YORK - Will onlar ya da değil mi?

Dostlarım görünüşte günlerinden beri Apple'ın TV stratejisi hakkında sorular soran olmuştur
Tamam, bu bir streç, ama tv dedektif oynamak eğer onun Worldwide Developers Conference (WWDC) Pazartesi başladı ya da olmaz zaman Apple yeni nesil Apple TV donanımını açıklayacak Ve şirket veya yeni bir streaming TV hizmeti açıklayacak olmaz olur.
Apple yorumunu reddetti.
son raporlar güçlü önermek ne mutlak kesinlik ile bir şey ekarte asla rağmen, en azından sonbahar veya erken gelecek yıla kadar, ne olacak. Bu devam etmektedir medya sektöründe Apple ve çeşitli oyuncular arasında görüşmeler adil bir varsayım.
konsensüs herhangi yenilenen Apple TV donanımı sade fakat prime time için hazır olmadığını ve streaming TV hizmetinin başlatılması fiyatlandırma ve içerik hakları müzakerelerin üzerinde ilerleme eksikliği durdu ediliyor olmasıdır.
Burada Emin budur. Apple 10,99 $ güncel Apple TV ve Temmuz ayında başlayan diğer Apple cihazlarda Showtime hizmetini akarsu bir ay başlatmak için CBS ile bir anlaşma sadece etti.
Geri Mart, Apple da benzer 14,99 $ bir ay HBO Şimdi hizmeti başka bir prim kanalı HBO ile ortak ilk şirket oldu. Münhasırlık Apple'ın dönemi biten, HBO Şimdi Google'ın Chromecast ve diğer Android cihazlara yakında geliyor. (Hizmeti de Optimum Online'da şu anda mevcuttur.)
Biz de Apple TV donanım, Steve Jobs ünlü geri gün bir "hobi" olarak anılacaktır kutu, 2012 yılından bu yana büyük bir güncelleme olmamıştır ve biri için gecikmiş gibi görünüyor olacağını biliyorum.
Ayrıca Mart ayında Apple Amazon'un Yangın TV aygıtlarının, Roku en cihazlar ve Chromecast'inizden akış uzayda güçlü rekabet ortasında, 69 $ 99 $ dan Apple TV fiyatı düştü. Anda, fiyat düşüşü Apple TV için bir yedek nispeten yakında açıklanacak önerdi. Şimdi böyle bir cihaz, en azından bir kaç ay gecikecek görünüyor.
Kesinlikle herhangi fişekler Apple TV kutusunu daha güçlü bir işlemci, taze uygulamalar, Siri yoluyla yeni bir dokunuş tabanlı uzaktan kumanda ve ses arama desteği içerecek yaygın spekülasyonlar oldu. Amazon ve Roku zaten onların televizyon cihazlarının bazı sesli arama girmiştik beri Apple catch-up oynamak istiyorum.
"Apple kendi TV stratejisine güncellemeleri duyurmak WWDC kullanabilir ve denemek ve geliştiriciler gelişmekte olan yeni TV platformu için uygulamalar ve hizmetler üzerinde çalışıyor almak için bu mantıklı," Yaratıcı Stratejiler sanayi danışmanı Tim Bajarin diyor. "Ancak, onlar sonbahar kadar herhangi bir yeni Apple TV'yi veya ilgili teknoloji nakliye olacak ve onların TV planları üzerinde herhangi bir gerçek güncelleştirmeleri o zaman kullanmaya karar verebilir inanmıyorum."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder