hreklam

3 Haziran 2015 Çarşamba

MİCROSOFT WİNDOWS 10 İÇİN 29 TEMMUZ DA REZERVASYON ALACAĞINI AÇIKLADI (BİNBİRMAKALE) WİNDOWS 10 29 TEMMUZ'DA ÇIKACAK

Microsoft, Windows 10 rezarvasyon alarak basladı

Richard Adhikari tarafından 1 Haziran 2015 02:52 PT
Pazartesi günü Microsoft Windows'un 10 Windows 7 ve Windows için 8.1 çalıştıran bilgisayarlar ve tabletler için ve yeni Windows 10 cihazlarda ücretsiz bir yükseltme olarak 29 Temmuz çıkacak doğruladı.

OS diğer cihazlara daha sonra bu yıl satışa sunulacak. Ancak, Microsoft çıkacak oluşturur en az yedi, Windows 10 hangi bildirmedi.

Windows 10 kullanıcıları çileden birçok Win 8 onun dışlanması sonra geri Win 8.1 getirildi Başlat menüsünü içerir.

Tüketiciler olabilir ücretsiz yükseltme rezervasyon icin tiklayin

Windows'ta 10 Yeni Özellikler

Windows 10, Microsoft'un kişisel dijital asistan Cortana sahiptir.

Cortana Microsoft Edge, Windows'un 10 için sıfırdan inşa edilen yeni tarayıcıya entegre edilmiştir.

Yeni işletim sistemi aynı zamanda ismen kullanıcıları selamlıyor, Windows Merhaba içerir. Kullanıcıların şifre olmadan kendi bilgisayarlarında oturum, böylece biyometrik kimlik doğrulama içerir.

Windows 10 cihazların bir dizi tutarlı bir, dokunmatik ilk deneyimi sunmak Word, Excel, PowerPoint ve Outlook için tam Office 2016 paketi, artı yeni, Universal Windows uygulamalarını çalıştırır.

OS mobil cihaz kullanımı ve tersi için masaüstü uygulamalarını dönüştüren, Windows Continuum, özellikleri ve Windows telefonlar PC'ler gibi kullanılmasını sağlar.

Buna ek olarak, Windows 10 kullanıcıları PC'lerini veya tablet kullanarak Xbox Live oyun ağında oyun oynamak sağlar.

Uyarılar, Uyarılar ve Grumbles

Windows 7 ve Windows 8.1 PC'ler ve dizüstü kullanıcıları ücretsiz yükseltme almak için bir yıl içinde kayıt olmalısınız. Bu işletim sistemleri Enterprise sürümleri hak yoktur. Windows Vista veya XP veya Windows korsan sürümlerini çalıştıran makineleri Kullanıcılar, ya hak yoktur. ücretsiz yükseltme o yüklü olan cihazın ömrü ile sınırlıdır.

Cortana açılışında tüm pazarlarda mevcut olmayacaktır. , Windows Merhaba yüz tanıma ya da iris algılama veya Windows Biyometrik Framework destekleyen bir parmak izi okuyucu için bir özel ışıklı kızılötesi kamera gerektirir. Telefonlar için Continuum açılışında seçilen modellerde kullanılabilir olacaktır.

No Pain, No Gain Yeni Özellik

Tamamen Windows 10 yeni özellikler yararlanabilmesi için yeni bir dizüstü veya masaüstü satın almak için kullanıcılara Başlarken olan "kesinlikle niyet," Wes Miller, kıdemli analisti söyledi Microsoft Talimatlar .

"Varolan cihazı yeni işletim sistemi en iyi şekilde Windows 10 ile oldukça iyi çalışma olasılığı olsa da - Eğer gerçekten tüm yeni özellikleri kullanmak istiyorsanız Windows 10 özellikle - Yeni bir PC gerektirmez "

Tam geriye doğru uyumluluk sorunu olmaya devam etmekle beraber yine de, düşük seviyeli güvenlik veya yönetim işlevleri sadece Windows'ta 10 üzerinde çalışacak sunmuyoruz çoğu varolan Windows uygulamaları, Miller, dedi.

"Microsoft Geçmişte bunun için ödenen bile, kendi Media Center özelliğini kaldırmayı" diye işaret etti.

Curb RT Kullanıcıları tekme

, Windows RT çalıştıran cihazlar Al hilwa, bir araştırma programı direktörü bulmaca, Windows 10, yükseltmek mümkün olmayacaktır IDC .

O soğukta dışarı Microsoft Surface RT alıcıları ve Yüzey 2 bırakır.

"[Bu cihazlar] yalnızca Windows 10 ARM sürümü çalışır beri bir de Windows 10 Mobile çalıştırmak mümkün olacağını hayal olabilir," Hilwa TechNewsWorld söyledi.

"Microsoft Surface o karar ya bu işletim sistemi çalıştırmak mümkün makineleri yapar, ya da deneyim veya test döngüsü gibi daha büyük ekranlı cihazlar için yeterli olmamıştır benzersiz bir donanım ihtiyaçları vardır."

Sadece Endüstri Uygulamaları ardından

Windows 10 başlatıldığında küresel zaman Cortana mevcut olmayacağını anlaşılabilir, Miller söyledi.

"Akıllı asistan yerelleştirme kolay değil gibi Google ve Apple, geçmişte aynı yaptık," diye açıkladı. "Ben önümüzdeki aylarda ve yıllarda diğer yerliler gelmesi beklenebilir."

Windows 10 "Orada mevcut sistemlerin oldukça önemli bir şeridi üzerinde çalışacak," Miller dikkat çekti. Mevcut cihazların donanım OS yeni özellikleri istismar mümkün olmayabilir iken, "Bu durumda, yeni bir işletim sistemi gemileri sık sık

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder