hreklam

4 Haziran 2015 Perşembe

NE ZAMAN İOS 9 KULLANMAK MÜMKÜN OLACAK,İOS 9 CIKTI,İOS 9 NE ZAMAN CIKACAK,İOS 9 HAKKINDA HERSEY,İOS 9 CIKTIMI ,İOS 9 BETA

Apple ios 9 gelistircilere haziran nin 8 de yayınlanması bekleniyor apple ios 9 ne zaman yayınlanacak?ios 9 ciktimi? ios 9 hakkinda hersey

Apple Haziran'nın 8 de yayınlanacak Worldwide Developers Conference 2015 iOS 9 başlatmak için hazırlanırken, size hakkında bilmeniz gereken temel özellikleri

Apple'ın Worldwide Geliştirici Konferansı (WWDC) köşede, ve onunla iPhone ve iPad, iOS 9 için en son işletim sistemi güncellemesi potansiyel açıklanması.

Her zamanki gibi, ayrıntılar gizlilik içinde kefen, ama burada biz açığa çıkarılmaya ve iPhone için ne anlama edeceğiz bekliyorsanız temel özellikleri vardır.

Ben iOS 9 güncellemek mümkün olacak?

Bu iOS 9 iPhone 4s, iPad 2 itibaren, her üç iPad minis ve iPod touch beşinci nesil kadar tüm iPhone'lar, yani Apple'ın A5 işlemci kullanımı iOS cihazları ile uyumlu olacağı muhtemeldir.

Dışarı Apple Müzik rulo

Apple , ses ekipmanları ve akış bölünmeleri satın Beats Electronics şimdi önce $ 3bn (£ 1.8 milyar) yıl için ve biz hala resmi bir ilk ortaklık duyurusu bekliyoruz. Şirketimiz uzun söylenti duyurmak için bir platform olarak WWDC kullanması olasıdır Beats Music yenilenen versiyonu , ya bildirilen ismi Apple Müzik altında iOS 8.4 veya iOS 9 entegre.

bulut aktarım servisi bildirildi kişisel çalma entegre ve iTunes içindeki parçaları bulmak için yeni bir arama fonksiyonu dağıtmak, bir kullanıcının müzik kütüphanesi öncelik verecektir / katalog yener.

Beats Müzik şu anda hala İngiltere merkezli olanlara kullanılamaz olduğu gibi bu sadece ABD kullanıcıları uygular olsa Mevcut Beats Müzik hesapları sözde, iTunes veya Apple Kimliği hesapları ile birleştirmek mümkün olacak.

Beats kurucularından Apple'ın CEO'su Tim Cook, Dr Dre ve Apple'ın kıdemli başkan yardımcısı internet yazılımları başkanı ve hizmetler Eddy Cue ile resmedilmiştir Jimmy Iovine (L)

Apple UK satın start-up Semetric müzik analitik olan hizmetler Ocak ayında büyük plak ve rakibi Spotify, tarafından kullanılmaktadır. Satın alma online bant veya sanatçının satış verilerine, sosyal medya demografik ve en popüler şarkıları da dahil olmak üzere, önde lansman sanayi içgörü kazanmak için Apple'ın çabalarının bir parçası olmak olduğuna inanılıyordu.

• iPhone sahipliği Android splutters olarak İngiltere'de dalgalanmaları

Kaynaklar şirketi Taylor Swift ve Floransa ve yaklaşık Makine dahil sanatçıları yaklaştı ettiğini iddia özel akış ortaklıklar diğer akış platformlarda kullanılabilir kalacaktır nasıl kendi müzik çok sınırlayabilir. Sahibi Jay Z, gelgit , eş-kurucusu Jimmy Iovine kazançlı sözleşmeler ile deplasmanda Tidal gelen sanatçıları cezbetmek için çalıştı Beats önerdi.

Raporlar Apple Müzik imkanı ile, ayda yaklaşık 10 $ (£ 6) de Beats Music fiyatlandırma yapısını koruyacaktır önermek kullanıcıların Dokunmatik kimlik doğrulama kullanarak içine tercih olabilir üç aylık ücretsiz deneme kadar. Bu yeni hizmet, mevcut Müzik uygulaması entegre veya ekranı üzerinde kendi simgesi verilir olmadığı görülecektir.

Bölünmüş ekran modu desteği

Eğer doğruysa Kocaman, Apple uzun zamandır sonunda iOS için multitasking tanıtmak planlıyor söylentiler çok bekliyoruz. Aynı anda birden fazla uygulamaları çalıştırmak için yeteneği olan, Microsoft ve Lenovo rakipleri olarak bir iş cihazı olarak etkili olmaktan iPad engelleyen tek şey, iddia edilen 'çok cilasız' markalı önce iOS 8 için tasarlanmıştır ve geri itildi bir özelliktir gelişme. Apple üzerinde çalışıyor raporları ile dezavantaj Bu bağları 12.9-inç kurumsal iPad Pro olarak adlandırılan potansiyel sonbaharda sürüm ve muhtemelen iOS 9 ile nakliye için mukadder.

Bir sonraki iPad iş için optimize olabilir mi?

Profesyonel bir iş cihazın içine iPad açmak için büyük bir potansiyel var

Kaçaklar iş odaklı iPad 305,3 x 220,8 x 7mm boyutlarında, 12.2 ve 12.9-inç arasında ölçebilmişlerdir öneririz. Ayrıca, basınca duyarlı bir kalem ve Kuvvet dokunun etkin ekran ile kullanım için tasarlanmış olabilir.

Aile ya da küçük çalışma ekipleri için özellikle yararlı - Apple çoklu kullanıcı birden fazla kullanıcı iPad tek tek profillerini korumak için izin oturum tanıtmak planlıyor söylentilere ağırlığı da vardır.

Kuvvet Touch desteği

Kuvvet Dokunmatik İlk Apple İzle ve güncellemeleri ile tanıtıldı, MacBook ve MacBook Pro, çizgiler, uygulamak ne kadar basınç bağlı olarak birden fazla işlevleri tetiklemek için tek bir yüzey kullanılarak akıllı bir yoldur. Kuvvet dokunulması Apple Ürünü, örneğin, haritalarda kullanıldığında Force trackpad kullanırken tıklarken yerleri ortaya, saat yüzünü değiştirmek için menüyü yukarı çeker bir dosyanın içeriğini önizleme veya bir takvime bir olay böylece davet ve ekliyor.

iPhone 6

Kuvvet Dokunmatik farklı işlevlere tetiklemek için basınç kullanır

Kuvvet entegrasyonu iPhone içine dokunun ve Apple muhtemelen Eylül ayında beklenen iPhone nesil yanında daha ayrıntılı olarak duyurmak için planlama gibi iPad, WWDC anlamlı ilgiyi pek mümkün değildir. Tarih onlar adlandırılmış olabilir, yani yeni model iPhone 6 ve 6 Plus artan gelişmeler olacak anlaşılacağı iPhone 6s ve 6s Artı sırasıyla 4,7 inç ve 5,5 inç ekran boyutu biçimine sadık olacaktır. Yeni modeller gelmeye iddia edilen yeni bir gül altın tonu önceki iPhone'lar '8MP lens kadar ve spor bir 12MP arka kamera karşı karşıya.

Yeni güvenlik sistemi Köksüz

IOS 9 başka söylenti ilave müşterilerin iPhone jailbreaking veya flip tarafında, kötü niyetli kişilerin kendilerine içine hack bir son vermek için tasarlanmış tamamen yeni bir güvenlik sistemi Köksüz vardır. Apple geçen yılki sonrasında kullanıcı gizlilik ve veri koruma koruyarak şirketin taahhüt vurgulamak için istekli olmuştur ünlü çıplak resim kaçak bir hacker Apple'ın çevrimiçi depolama hizmeti iCloud dan Hollywood'un en büyük kadın yıldızlar bazı samimi fotoğraflarını ekstre iddia ettiği, .

Köksüz göre, malware önlemek ve kullanıcı bilgilerini korumak için tasarlanmıştır 9to5Mac . çekirdek düzeyinde özelliği sözde OS X üzerinde devre dışı bırakılabilir rağmen, iOS ve OS X hem genelinde çalışacak ve belli korumalı dosyalara erişimini yönetici düzeyi kullanıcıların bile engeller - potansiyel sonunu hangi yüklemek için iOS cihazları jailbreak için Yetkisiz uygulamalar. Bu Köksüz OS X'te içine dahil edilmesi gerekir gibi görünüyor

Güvenilir Wi-Fi

İkinci güvenlik odaklı özelliği de, Wi-Fi Güvenilir boru hattı, içinde olduğu söyleniyor. Ek güvenlik önlemleri için gerek kalmadan yetkili ağlarına bağlanırken, bilinmeyen yönlendiriciler katılmaya çalışırken Mac'ler ve iOS cihazlar daha ağır şifreli bağlantıları kullanır.

Proaktif

Önemli yeni özelliklerinden biri Proaktif olması bekleniyor, kilidi ekranı aşağı kaydırarak üzerine yüklü uygulamalarınızı, notlar, rehber ve Wikipedia girişleri de dahil olmak üzere arama sonuçlarını sunduğu Spotlight arama fonksiyonu, yeni ve geliştirilmiş versiyonu. Yeni özellik ekranı solunda yer alacak.

Proaktif bir arttırılmış gerçeklik arayüzünde Apple Maps kullanarak ve konular ararken haber sonuçları görüntüleniyor yerleri göstererek, Android'in Google'a rakip Şimdi amalgamator olarak Siri, Passbook ve üçüncü parti uygulamaları entegre olduğu bildirilmiştir.

Apple Pay düzeni ödüllendirir

Doğru kullanıcıları teşvik etmek bir ödül planı tanıttı Apple planlama olabilir Apple Pay . müşterilerin iPhone 6 yakın alan iletişimi (NFC) yongaları kullanan mal ve hizmetler için ödeme sağlar teknolojisi, iPhone 6 Plus ve Apple Ürünü, geçen yıl Ekim ayından bu yana ABD'de kullanılabilir olmuştur. Platform nihayet WWDC duyuru ile, Avrupa'da İngiltere ve Kanada gibi yerlere getirdi olabilir.

Apple'ın CEO'su Tim Cook, 9 Eylül Cupertino bir olay Apple Öde gösterdi

IPhone Dokunmatik kimlik sensöre dokunarak 6/6 Plus'ın 'ev düğmesini ödeme yetkisi

Ne zaman iOS 9 kullanmak mümkün olacak?

Çok iOS 8 gibi, Apple yeni iPhone'lar speküle sürümü ile denk, aslında Eylül etrafında kadar bırakın iOS 9 vitrin WWDC kullanmak değil, olasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder