hreklam

13 Haziran 2015 Cumartesi

Organik hit alma programi,hit alma programı,site rank yukselt,hit alma,site hit alma,autosurf,ping,link tıklama programı,otomatik link tıklama programı,organik hit,oto hit alma,link alma,site populertesini arttįrma

Organik hit alma programi,hit alma programı,site rank yukselt,hit alma,site hit alma,autosurf,ping,link tıklama programı,otomatik link tıklama programı,organik hit,oto hit alma,link alma,site populertesini arttįrma

Hitleap.com İnceleme - Nasıl  Çalışır?
Arkadaşlar Hitleap programı bir autosurf programıdır, aynı organikhit ve jingling gibi , ama sistemi hiç ama hiç kasmıyor. Programın açık olduğu bile farkedilmiyor.

Programı kullandıkça dakika kazanıyorsunuz ve dakikalar size organik hit olarak donuyor

Öncelikle uye oluyoruz...Hitleap tıklayinız

E-mailine girerek üyeliğini onayla
Siteye dön ve login yap
Yukarıdan Traffic Exchange butonuna bas
Download Butonuna bas ve programı indir
Programı aç ve Login yap
Tekrar yukarıdan Traffic Exchange'e bas
Gelen sayfada Start Traffic Exchange'e bas

HitLeap bir trafik değişim hizmetidir. Aynı zamanda sitelerini tanıtmak istiyorum, diğer insanlarla kendi sitelerini tanıtmak istiyorum insanları takar. Fikir izleyicilerin karşılıklı değişimi; Eğer bana bir web sitesi anlamda, maden göstereceğim senin göstermektedir.

Bir HitLeap kullanıcı olarak, kendi ağına bir URL gönderebilirsiniz. Eğer herhangi bir tahakkuk dakika yok çünkü Sonra hiçbir şey olmuyor. Web sitenize hit kazanmak için, sen dakika edinmeleri gerekir. Dakika elde etmek için, HitLeap ağı arayın ve diğer sitelere mevcut linklere tıklayınız gerekiyor. Sen saymak tıklamalar için sırayla, kendi tarayıcısı üzerinden bunu yapmak zorunda.

Eğer dakikada kazanılan sonra, isabet belirli sayıda kamu bilincinin içine link koymak onları geçirebilirsiniz. Eğer trafik elde ettik sonra, dakika harcadım ve daha fazla trafik kazanmak için daha tahakkuk gerekir.

Başlangıçta, bu trafik oluşturmak uygulanabilir bir aracı gibi geliyor. Nitekim, bir trafik değişim o moderator ve düzgün düzenlenmiş bulunuyor sürece, gerçek ve yararlı bir hizmettir. O değil zaman iyi, HitLeap gibi bir şey ile sonuna kadar.

HitLeap sorun

HitLeap birkaç sorun var ve bu yorum çekirdek var. Hizmetin her iki tarafına da sorunlar vardır.

Kazanç dakika tarafında, gibi HitLeap tarayıcı ile çalışmak üzere tasarlanmış araçları otomatik var HitLeap Görüntüleyici . Bu otomatik bir araç boşta bilgisayar üzerinde çalışır ve size kazanç dakika, arka planda bağlantıları gezinirken. Bir müşteri olarak, bu özgürce trafik için harcamak dakika kadar rafa mümkün demektir. Oldukça iyi bir anlaşma, değil mi?

Hoşunuza gidebilecek:
Nasıl Trafik Ticaret Çalışır ve It Worth mi?Trafik Ticaret Çalışır ve Worth It Nasıl It? Trafik ticareti bir basit bir kavram olduğunu ...
Tarama bittiğinde, gördüğünüz bağlantıları bir sürü genellikle AdFly gibi bir para kazanma hizmeti aracılığıyla çalıştırmak, ortaklık bağlantılarından olduğunu bulmak için gidiyoruz. Bu tıklattığınızda bağlantı gönderme kişi kazanır demektir ve site AdFly aracılığıyla yükler tekrar kazanır. Onların bağlantıları ilanıyla insanlara para veriyoruz. Şanslar Söz konusu siteler otomatik izleyiciye çevirmek neden olan, umurumda değil reklamları ürünleri satan veya görüntüleme olacak iyi. Daha hızlı ve onunla kendi zaman harcamak zorunda değilsiniz.

Trafik getirerek tarafında, sen dakika kazanmak için oldu tam kişinin sorun var. Sitenize başlığı trafik sitenize veya ürün umurumda değil insanlar geliyor. Aslında, büyük ihtimalle onlar ile başlayan HitLeap Görüntüleyici gibi bir şey kullanmakta olduğunuz çok yüksek. Bu nedenle, sitenizde biter trafiğin en botlara karşı geliyor.

HitLeap ile para yapma

Bir trafik döviz yüce idealleri HitLeap aracılığıyla bozuktur. Onlar gururla 90+ milyar bağlantılar onların hizmet aracılığıyla deñiëtirdiñinde nasıl görüntüler, ancak onların trafik kalitesi hakkında hiçbir şey söylemek. Sitede en herkes para kazanmak için bu rutin kullanıyor olmasıdır.

Önce bir kullanıcı kendi sayfasına tıkladığında onlara para kazanır bir başvuru ödeme hizmeti, bir hesap kurmak. Görüntülü reklamlar için ödeme burada gelir tipik kaynağıdır.
Bir kullanıcı yoluyla geliyor ne zaman İkincisi, onlar kısaltın ve onlara ekstra para kazanmak için AdFly aracılığıyla bağlantıyı çalıştırın.
Üçüncüsü, onlar HitLeap onların bağlı AdFly link gönderin. Sistem bunu onaylar sonra, kendi bağlantı sistemi bulunmaktadır.
Dördüncüsü, onların bilgisayarları aksi boşta iken otomatik tipik bir gecede, dakika kadar rafa HitLeap Görüntüleyici çalıştırın. Bazı insanlar bile özel bir makine üzerinde veya arka 24/7 izleyiciyi çalışacaktır.
Beşinci, onlar tam iyi geliyor trafik botlara karşı olduğunu bilerek, HitLeap onların dakika harcamak. Bot trafik onların AdFly bağlantı onlara para yapıyor isabet ve onların ana ekran sitesine üzerine tıklayarak botlar onlara para kazanç olduğunu, çünkü umurumda değil. Hiç kimse onların bağlı ürünler satın bile, yine de bir anda, bir kuruş para kazanmak.
Altıncı, onlar tekrar tüm başlar HitLeap kendi bağlantı, AdFly bloklar hesap kaldırır ya da bağlı bot trafiğini kullanarak onları düştüğünde.
HitLeap potansiyel sistemi içine meşru Google bağlantıları fiş olabilir, yani AdSense güvenli olduğunu iddia ediyor. Onlar meşru sitelerden geliyor sanki görünmesini kendi trafiğini pelerin edebiliyoruz. Aslında mı yoksa Gizlenmiş edilir? Bu sadece içeriden cevap verebilecek bir soru.

Çalışır? Bu değerli?

Peki, HitLeap çalışır. Kesinlikle site üzerinden, para ve trafik kazanabilirsiniz. Bir kez daha, ancak, tüm trafiği kalitesi aşağı gelir. Kendi başına, sen HitLeap dan alıyoruz trafik büyük ölçüde botlara şeklindedir. Bu nedenle, yalnızca bağlı tipik bin görüntüleme başına pennies olan bakış başına ne ödeme kazanç ediyoruz. Bu sistem tam zamanlı çalışan kurmak bilgisayarların bir banka varsa, para makul bir miktarda yapabilir, ama şansı gerçek komisyonları veya HitLeap trafiği gerçek satış çekerek etmeyeceğiz vardır.

Genel olarak, daha saygın bir kaynak, hiçbir gerçek insan etkileşimi ile botlar ile delik deşik olmayan birinden trafik satın kapalı çok daha iyiyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder